O'Snacks - Nørrebro
O'Snacks - Nørrebro

O'Snacks - Nørrebro

O'Snacks - Nørrebro

O'Snacks - Nørrebro

Menu O'Snacks

O'Snacks er hjemstedet for god mad. Prøv eks. vores sprøde french tacos som er spækfyldte med lækre og spændende smage og krydderier. Der er mange andre lækre retter, du kan nyde, når du besøger os. Vi har forskellige slags burgere at vælge imellem, herunder hjemmelavede. Er du mere til en Snacks Box? Så tag et kig på vores lækre og spændende snacks, som kan fås i forskellige varianter. Vi tilbyder også et stort udvalg af hjemmelavede dips. O'Snacks er et sted for alle i familien!

Om O'Snacks

Hos O'Snacks er french tacos vores specialitet. Vi lægger stor vægt på, at alle retter, som findes på vores menu, tilberedes med den største omhu. Derfor er det også sikkert, at du kan finde enestående smag i alle vores retter. Vores dygtige medarbejdere benytter gode ingredienser og deres erfaring, når de tilbereder retterne på vores menu.
Du kan tage hele familien med forbi O'Snacks, eller du kan downloade vores app, som giver dig mulighed for at se hele vores menu, og bestille din favoritret til afhentning. Vores app kan både downloades fra Google Play eller App Store. Vi sørger for, at maden er fremme, hurtigst muligt. 

Restaurant beliggenhed O'Snacks

Når du har besluttet dig for, at maden skal bestilles fra os, så finder du os på Amagerbrogade 217, 2300 København. Vi glæder os altid til at se dig i restauranten når du henter din mad! Skulle du en dag blive i tvivl om vores adresse, vores åbningstider eller måske noget helt tredje, så husk at alle informationer findes i vores app. Appen kan hentes i App Store og Google Play, og sørger for at du aldrig er mere end få klik væk fra vores lækre mad. Vi håber på at se dig snart!